Oikeudenkäynti

OIKEUDENKÄYNTI

Tervetuloa kotisivuillemme, missä tarjoamme laaja-alaista asiantuntemusta oikeudenkäyntiin liittyvissä asioissa. Olemme erikoistuneet riita- eli siviilijuttuihin ja tarjoamme vankkaa kokemusta ja osaamista näiden asioiden hoitamiseen. Haluamme varmistaa, että saatte parhaan mahdollisen avun oikeudellisiin kysymyksiinne.

Riita- eli siviilijutut 

Hoidamme monipuolisesti erilaisia riita-asioita, ja teemme parhaamme varmistaaksemme asiakkaidemme oikeudet ja edut. Ennen oikeudenkäynnin aloittamista paneudumme huolellisesti kustannusarvioihin. Tämä käsittää muun muassa selvityksen siitä, voiko vakuutusyhtiö mahdollisesti kattaa oikeudenkäyntikustannukset. Lisäksi tarkastelemme huolellisesti oikeudenkäynnin mahdollisuuksia menestyä ja arvioimme, olisiko sovintoratkaisu mahdollinen vaihtoehto.

Rikosoikeudenkäynti

Rikosoikeudenkäynneissä tarjoamme kokonaisvaltaista tukea ja ohjausta. Alussa keskitymme syytteeseen vastaamiseen liittyvien kysymysten lisäksi myös kustannuskysymyksiin. Selvitämme tarkkaan, olisiko mahdollista saada puolustajanmääräys tai valtion myöntämää oikeusapua. Erityisesti olemme erikoistuneet erilaisiin yrittäjien verorikosasioihin, jotka muodostavat merkittävän osan rikosoikeudenkäynneistämme.

Miksi valita meidät?

  1. Kokemus: Meillä on laaja kokemus oikeudenkäyntien hoitamisesta monipuolisissa ja vaativissa tilanteissa.
  2. Asiantuntemus: Lakimiehemme ovat vahvasti perehtyneet erilaisiin oikeudenkäyntiin liittyviin kysymyksiin ja voimme tarjota laadukasta neuvontaa ja ohjausta.
  3. Kustannusarvio: Selvitämme aina alussa oikeudenkäyntikustannukset ja mahdollisuudet niiden kattamiseen, jotta tiedätte, mitä odottaa.
  4. Sovintoratkaisu: Tutkimme aina mahdollisuudet hoitaa asiat sovinnolla ilman pitkää oikeudenkäyntiä.

Jos tarvitsette apua oikeudenkäyntiin liittyvissä kysymyksissä, olipa kyse sitten riita-asiasta tai rikosoikeudenkäynnistä, olette oikeassa paikassa. Ota yhteyttä, niin autamme teitä eteenpäin ja varmistamme, että oikeutenne toteutuvat asianmukaisesti ja ammattitaitoisesti.

Ota yhteyttä!